Image
Eric Bergström, vd för Regio.
Eric Bergström, vd för Regio. Bild: Regio

Tre snabbmatskedjor etablerar sig i Boglundsängen

Uthyrning Regio har tecknat hyresavtal med tre snabbmatsaktörer i handelsområdet Boglundsängen, norr om centrala Örebro. Under hösten 2019 påbörjas byggnation av tre nya restauranger för Burger King, Chopchop och KFC, med gemensam öppning till sommaren 2020.
Publicerad den 28 Oktober 2019
Annons
Image

Enligt plan fortsätter Regio utbyggnationen av handels- och utvecklingsområdet Boglundsängen i Örebro tillsammans med P&E Fastighetspartner. Som en del av utbyggnaden sker även en omprofilering av handelsplatsen, genom att komplettera den traditionella handeln med restauranger och service. Regio har därför tecknat hyresavtal med tre välkända och populära snabbmatskedjor; Burger King, Chopchop och KFC.

Bygglov har beviljats och byggnationen av de tre nya restaurangerna startar under hösten 2019. Beräknat färdigställande är knappt ett år senare, vilket betyder att samtliga hyresgäster planerar att öppna till sommaren 2020. Restaurangerna kommer ha ett starkt läge direkt vid infarten till området. För Örebro kommun innebär detta att det tillförs cirka 150 nya jobb.
– Det är fantastiskt kul att på kort tid få berätta om ytterligare ett viktigt tillskott till handelsplatsen Boglundsängen. Tillsammans med Regio arbetar vi såväl långsiktigt som aktivt för att skapa ett verkligt värde för de kunder som vill kunna handla och ha tillgång till attraktiv service, nära sitt eget hem. Att välkomna tre populära restaurangaktörer är en central pusselbit som läggs i vår långsiktiga plan för hela området. Nyckeln till en framgångsrik handelsplats är att låta området utvecklas i takt med våra kunders behov och vanor, säger Jan-Christer Nilsson, P&E Fastighetspartner.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

SBB och Oscars bygglov upphävt

Bygg/Arkitektur Oscar Properties och SBB:s bostadsprojekt får tungt besked.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY