Image

Tre nya arbetschefer till Peabs bostadsproduktion

Karriär Peab förstärker sin bostadsproduktion i Stockholm med tre nya arbetschefer - Mattias Karlsson, Marie Engström och Jens Karletorp.
Publicerad den 4 September 2015
Mattias Karlsson, Jens Karletorp och Marie Engström. Bild: Peab
Mattias Karlsson, Jens Karletorp och Marie Engström.

– Jag är oerhört glad att knyta dessa tre arbetschefer till oss, som med sin bakgrund och erfarenhet passar mycket väl in i vår nya organisation och satsning på att stärka Peabs erbjudande i Stockholm, säger Mikael Hallengren, regionchef Bygg Bostad Öst, Peab Bostadsproduktion AB.

Mattias Karlsson kommer närmast från en roll som projektchef i Einar Mattsson Byggnads AB och har dessförinnan varit verksam i Skanska och Pihl & Son i Sverige och Latinamerika. Mattias Karlsson har under sina 20 år inom byggbranschen arbetat inom ett flertal roller varav de senaste sex åren som projektchef. Mattias Karlsson har tillträtt tjänsten och kommer att vara medlem i ledningsgruppen.

Marie Engström kommer närmast från en roll som biträdande arbetschef på Peab. Marie Engström har 15 års erfarenhet inom byggbranschen och har under åren arbetat som utsättare, arbetsledare och platschef. Hon har tidigare varit verksam i Projektledarhuset och JM Entreprenad.

Jens Karletorp har lång och bred erfarenhet av byggbranschen med sina drygt tjugo år som såväl konsult som entreprenör. Han kommer senast från sin roll som avdelningschef på Ebab, där han ansvarat för installationsledning, projekteringsledning, energi samt drift­management.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige