Image
Jumpyard öppnar i Nacka Forum.
Jumpyard öppnar i Nacka Forum. Bild: Jumpyard

Trampolinparken Jumpyard öppnar i Nacka Forum

Uthyrning Den cirka 3 000 kvadratmeter stora anläggningen blir den första av Jumpyards etableringar i nära anslutning till Stockholms city och kommer innehålla trampoliner, klättrings- och parkourbana samt en linbana som är specialbyggd för anläggningen i Nacka Forum.
Publicerad den 27 September 2019

Jumpyard har sedan tidigare fyra anläggningar i Sverige, det här blir den andra i Stockholms län.
– Att öppna i Nacka Forum är verkligen en perfekt matchning mellan våra varumärken – där vi tillsammans gör Stockholm lite roligare, säger Jumpyards vd Pelle Möller.

Den nya öppningen stärker Nacka Forums utbud ytterligare och förankrar centrumets position som ett familjevänligt centrum.
– Vi är mycket glada att Jumpyard har valt att öppna hos oss i Nacka Forum. Jumpyard breddar Nacka Forums utbud och gör så att vi kan erbjuda våra kunder en helt ny typ av underhållningssegment för alla åldrar, säger Pernilla Micksäter, centrumchef i Nacka Forum.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige