Image
Bild: Nicklas Tolleson

Träffa Fastighetssverige på mässan

Event I går invigdes fastighetsmässan i Göteborg. En av utställarna är Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt. - Det är mycket folk i montern. Det märks att alla våra produkter är uppskattade, säger Rolf Andersson, vd och grundare av Fastighetssverige och Lokalnytt.
Publicerad den 8 September 2011
Johan Bäckman, Oscar Sandén, Rolf Andersson och Jacob Nolby. Foto: Nicklas Tollesson. Bild: Nicklas Tolleson
Johan Bäckman, Oscar Sandén, Rolf Andersson och Jacob Nolby. Foto: Nicklas Tollesson. Fullt drag i Fastighetssveriges och Lokalnytts monter. Foto: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Fullt drag i Fastighetssveriges och Lokalnytts monter. Foto: Eddie Ekberg.

I går invigdes Easyfairs fastighetsmässa i Göteborg. Mässan hålls i Svenska Mässans lokaler.

Eventet hålls för första gången i Göteborg och har tidigare arrangerats i Stockholm.

En av utställarna är Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt. Montern är bemannad av bland andra Fastighetssveriges och Lokalnytts vd och grundare, Rolf Andersson.
- Det är fantastiskt roligt att så många kommer till montern. De flesta känner redan till oss och intresset för såväl Fastighetssverige och Lokalnytt verkar vara rekordhögt.

Du hittar montern i B 09:18.

Relaterade artiklar

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.

Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspr...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige