Image
Sörred 8:4.
Sörred 8:4. Bild: Torslanda Property Investment

Torslanda tappar stor kontorshyresgäst

Uthyrning Torslanda Property Investment har mottagit en uppsägning för avflyttning avseende 47 900 kvadratmeter kontorslokaler samt ett parkeringshus i fastigheten Sörred 8:4 i Göteborgsstadsdelen Torslanda.
Publicerad den 23 Augusti 2021
Annons
Image

Det uppsagda hyresavtalet löper till och med 2024-12-31. Årshyran uppgår till 49 miljoner kronor. TPI:s målsättning är att i samarbete med befintlig hyresgäst uppgradera de aktuella lokalerna till moderna kontorslokaler.
– Hela Torslandaområdet genomgår en långsiktig utveckling mot ett modernt kontorsområde med miljöklassade fastigheter. TPI har överenskommit om flera hyresgästanpassningar, nyuthyrningar och förlängningar den senaste tiden. Vår målsättning är att fortsätta utvecklingen I området tillsammans med våra hyresgäster, säger Stefan Berg, vd för Torslanda Property Investment.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY