Image
Sörred 8:4.
Sörred 8:4. Bild: Torslanda Property Investment

Torslanda tappar stor kontorshyresgäst

Uthyrning Torslanda Property Investment har mottagit en uppsägning för avflyttning avseende 47 900 kvadratmeter kontorslokaler samt ett parkeringshus i fastigheten Sörred 8:4 i Göteborgsstadsdelen Torslanda.
Publicerad den 23 Augusti 2021

Det uppsagda hyresavtalet löper till och med 2024-12-31. Årshyran uppgår till 49 miljoner kronor. TPI:s målsättning är att i samarbete med befintlig hyresgäst uppgradera de aktuella lokalerna till moderna kontorslokaler.
– Hela Torslandaområdet genomgår en långsiktig utveckling mot ett modernt kontorsområde med miljöklassade fastigheter. TPI har överenskommit om flera hyresgästanpassningar, nyuthyrningar och förlängningar den senaste tiden. Vår målsättning är att fortsätta utvecklingen I området tillsammans med våra hyresgäster, säger Stefan Berg, vd för Torslanda Property Investment.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige