Image

Tobin köper tomträtt på Västra Kungsholmen

Transaktioner Tobin Properties förvärvar tomträtten till fastigheten Gladan 5 i Stadshagen på Västra Kungsholmen i Stockholm. Fastigheten är fullt uthyrd till en gymnasieskola och har en uthyrbar area om cirka 4 200 kvadratmeter.
Publicerad den 6 Juli 2015
Annons
Image

- Västra Kungsholmen och Stadshagen fortsätter att växa samtidigt som området utvecklas till en allt mer modern och spännande del av Stockholms innerstad, säger Erik Karlin, vd för Tobin Properties. Genom detta förvärv stärker vi vår möjlighet att vara med och bidra till utvecklingen av stadsdelen.

Säljarens rådgivare har varit JLL Tenzing.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige