Image

Tobin köper byggrätt vid Brommaplan

Transaktioner Tobin Properties köper en tomträtt med bygglov för cirka 75 lägenheter vid Brommaplan.
Publicerad den 7 Januari 2015
Annons
Image

Köpeskillingen för tomträtten uppgår till 45,5 miljoner kronor.

Tomträtten omfattas av gällande detaljplan för bostäder och bygglov för cirka 75 lägenheter vilket innebär att projektet är klart för snabb utveckling.

Försäljning och byggnationer beräknas påbörjas under 2015.

- Det här är ett projekt som ligger i linje med vår filosofi att utveckla funktionella och väldesignade bostäder i attraktiva lägen i och omkring Stockholm. För oss är det fördelaktigt att inom kort kunna starta försäljning och produktion av ett 70-tal mindre lägenheter invid Brommaplan, säger Erik Karlin, vd för Tobin Properties.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige