Image
Bild: Tmpl

Tmpl inleder strategiskt samarbete med Parakey

Teknik Samarbetet syftar till att integrera Parakeys mobila nycklar i Tmpls plattform och därmed ge möjlighet till nya, säkra och innovativa tjänster för fastighetsmarknaden.
Publicerad den 18 Februari 2020

Digital och mobil access till gemensamma utrymmen, lokaler, kontor och lägenheter är en fråga som har stor aktualitet hos fastighetsaktörer i Sverige. Vinsterna av en digital lösning för hantering av behörigheter är uppenbara och skapar minskade kostnader för administration, ökar säkerheten samt skapar nya möjligheter till alternativa intäkter i fastigheterna. Genom samarbetet kommer funktioner i Tmpls plattform såsom exempelvis resursbokning och tjänsteleveranser att integreras med funktionalitet för tilldelning av mobila nycklar från Parakey. I en nästa fas skall man utvärdera hur sällanaccess till fastigheten kan förenklas, exempelvis för räddningstjänsten vid utryckning.

Samarbetet inleds med en integration av Parakeys funktionalitet i Tmpls plattform som under våren ska kunna implementeras hos kunder på den svenska marknaden för kontor och bostäder. Såväl Tmpl som Parakey är positiva och har nära dialog med det pågående initiativet i fastighetsbranschen som går under namnet Accessy.

– Samarbetet med Parakey är ett naturligt steg för att kunna erbjuda våra kunder en sammanhållen lösning för mobil access och därmed förenkla livet ytterligare för de som nyttjar fastigheten. Vårt samarbete kommer även att vara en möjliggörare för att utveckla framtida tjänsteerbjudanden till fastigheten, säger Henrik Svanqvist som är vd på Tmpl.

– Parakey är sedan starten skapat för att med enkelhet integreras i andra produkter och tjänster. Genom att berika varandras plattformar kan vi erbjuda våra gemensamma kunder digitala lösningar som både ger mervärde för hyresgäster såväl som effektivisering, kostnadsbesparingar och nya möjligheter för förvaltningen av fastigheter, säger Jonas Arvidsson, vd på Parakey AB.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Den tatuerade börs-vd:n – "symboliserar kampen för min son"

Bolag Pressbilder med tatuerade armar är vi inte bortskämda med i branschen. Men en av börs-vd:arna utgör ett undantag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY