Image

Tillsammans värvar vd från Tengbom

Karriär Oscar Charpentier, närmast från Tengbom blir ny vd för Tillsammans Projektledning.
Publicerad den 26 September 2018
Oscar Charpentier. Bild: Tillsammans
Oscar Charpentier.

Tillsammans består av projekteringsledare, byggledare, kalkylatorer och projektledare med erfarenhet av bland annat bostäder, kommersiella fastigheter, kontor, fastighetsutveckling, hotell, sjukhus, äldreboenden med mera. Tillsammans är idag 20 anställda och arbetar i nätverk med 20 tal underkonsulter i branschen.

Oscar Charpentier kommer senast från Tengbom och kommer fortsätta arbetet med att utveckla och expandera Tillsammans i Stockholm.

– Valet var inte svårt. Tillsammans Projektledning har en genomtänkt företagsidé i alla led, en bred kunskapsbank, och en teamanda som få andra projektledningsföretag har. Att få bygga vidare på den här fina grunden kan jag med stolthet berätta för alla i branschen, säger Oscar Charpentier.

Oscar Charpentier har lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, bland annat som projekt- och verksamhetsutvecklare hos Einar Mattsson och projektledare hos Ebab.

– Vi är riktigt glada och lyckligt lottade att få hit någon av Oscar Charpentiers kaliber och erfarenhet i branschen. Detta kommer ge oss den extra skjuts vi behöver för att växa ytterligare och ta nästa steg tillsammans, säger Johan Edström, en av grundarna av Tillsammans Projektledning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige