Image

Thon rekryterar från Newsec och CBRE

Bolag Thon Property förstärker sin organisation genom att rekrytera Isabella Andersson och Kevin Bäckström som nya fastighetschefer.
Publicerad den 17 Maj 2018

Isabella Andersson har värvats för sin breda kunskap och gedigna erfarenhet inom fastighetsutveckling och ansluter till sitt nya team som fastighetschef i augusti. Samtidigt ansluter Kevin Bäckström som assisterande fastighetschef. Han har värvats för sin expertis inom uthyrning och kontraktsförvaltning.

– Isabellas spetskompetenser samt breda kunskapsområde från olika delar av branschen i kombination med sin långa erfarenhet ser vi som ett mycket starkt komplement till vårt team av fastighetschefer. Även Kevin kommer att kunna stötta vårt vassa team på ett fint sätt, säger Hallgeir Åndal, vd för Thon Property.

Isabella Andersson har en gedigen karriär med 25 år inom fastighetsutveckling och förvaltning. Hon kommer närmast från Newsec där hon som fastighetschef ansvarat för två större köpcentrum och flertalet handelsplatser. Hennes erfarenheter från olika tjänster inom asset management, fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning ger henne fördelar i sin kommande tjänst som fastighetschef i det expansiva bolaget, Thon Property.

Kevin Bäckström som närmast kommer från CBRE har främst arbetat med fastighetsförvalning inom köpcenter samt teknisk förvaltning inom kontor, lager och logistik med mera. Kevin Bäckström ansluter teamet som assisterande fastighetschef i en mer allomfattande roll tillsammans med de övriga fastighetscheferna på Thon Property.

Thon Property, som är en del av Olav Thon Gruppen, är ett bolag med en unik långsiktighet i branschen och kan erbjuda spännande projekt.

– Med nuvarande elva köpcenter i den svenska portföljen och ambitioner om framtida expansioner så är det naturligt att bygga vidare på teamet, säger Hallgeir Åndal.

Det pågår just nu stora projekt i flertalet av Thon Propertys fastigheter, bland annat i Familia, Torp köpcentrum och Töcksfors Shoppingcenter.

– Min nya arbetsgivare Thon Property befinner sig i ett otroligt spännande läge med många roliga utmaningar och spännande projekt. Jag kommer få möjligheten att utveckla fastigheter och handelsområden både långsiktigt och hållbart, säger Isabella Andersson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige