Image

Systembolaget öppnar i nytt köpcentrum i Kungälv

Handel Adapta Fastigheter har inlett uthyrningen i sin köpcentrumsatsning i Kungälv, Kongahälla shopping. Nu är det klart att Systembolaget öppnar i klustret.
Publicerad den 28 Oktober 2016

Systembolagets etablering blir tillsammans med redan klara Coop en del av det dagligvarukluster som skapas i plan ett.

Köpcentret kommer att innehålla närmare 100 butiker och verksamheter. Adapta siktar på att skapa ett starkt helhetstänk kring restauranger och caféer.

– Det är verkligen jätteroligt att ha Systembolaget på plats. Vi har stort tryck på lokalerna på alla tre plan och vi jobbar just nu med fullt fokus på att sätta både en stark bredd och spännande spets i utbudet, säger Håkan Olsson, etableringschef Adapta Fastigheter.

– När fler och fler hyresgäster nu blir klara ser vi hur den största handelssatsningen i Göteborgsregionen på tio år börjar ta form. Köpcentret blir en del i utvecklingen av Kungälvs nya stadskärna som tillsammans med det nya resecentrumet kommer att vidga staden och öka Kungälvs attraktivitet att bo, arbeta i, samt besöka, säger Charles Larsson, marknadschef Adapta Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige