Image

Swedbank till Lundbergs nybygge i Norrköping

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat ett hyresavtal med Swedbank avseende lokaler i centrala Norrköping.
Publicerad den 18 December 2014
Annons
Image
Swedbank flyttar in i Lundbergs lokaler i centrala Norrköping. Bild: L E Lundberg
Swedbank flyttar in i Lundbergs lokaler i centrala Norrköping.

Den cirka 1 500 kvadratmeter stora lokalen ligger i korsningen av Hantverkaregatan och Olai Kyrkogata i anslutning till köpcentrumen Linden och Spiralen. Byggnaden är certifierad som Miljöbyggnad Guld.

– Lokalens förutsättningar passar vårt arbetssätt perfekt. Omvärldens ökade digitaliseringsgrad ställer högre krav på framtidens bankkontor. Vi värdesätter bra ytor för att träffa våra kunder och med vår nya kundmottagning lägger vi ribban för hur man tar hand om bankkunder i Norrköping.

Att byggnaden miljöklassats ligger dessutom helt i linje med bankens eget miljöarbete, säger Henrik Eklund, Kontorschef för Swedbank i Norrköping.

I den nyproducerade byggnaden finns sedan tidigare Systembolaget och Lundbergs egen BoButik. Swedbank tillträder lokalen i augusti 2015.

– För oss var det viktigt att få en hyresgäst med rätt profil till huset. Swedbanks varumärke stärker Olai Kyrkogata ytterligare och befäster breddningen av Norrköping city. Vi är glada och stolta att Swedbank valde oss som hyresvärd och vi ser nu fram emot att fylla återstående butiksytor med rätt hyresgäster, säger Fredrik Ljung, kommersiell förvaltare hos Fastighets AB L E Lundberg

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige