Image

Swedbank öppnar nytt kontor i Umeå

Uthyrning Swedbank öppnar under våren 2016 ett bankkontor i Utopia Shopping i Umeå. Kontoret blir en unik satsning från Swedbank då det kommer att följa Utopias öppettider och låta Umeåborna göra bankärenden även efter kontorstid och på lördagar.
Publicerad den 30 November 2015

Swedbank flyttar in i den i dagsläget outhyrda ytan innanför entrén i korsningen Kungsgatan/Vasagatan, till vänster mittemot Telenor. Ytan är omkring 50 kvadratmeter stor och med Swedbank omfattar Utopia Shopping 50-talet verksamheter på cirka 19 000 kvadratmeter anslutna till handel, restauranger och kaféer.

- Vår ambition har hela tiden varit att kvarteret Forsete där Utopia Shopping ligger ska bli en stad i staden med shopping, restauranger, gym, hotell, arbetsplatser, bostäder och utbildning. Så vi är mycket nöjda att kunna utöka servicefunktionerna i Utopia och tror att Swedbanks etablering hos oss ytterligare kommer att stärka Utopias som en mötesplats, säger Thomas Johansson på Balticgruppen Fastighet.

Swedbank öppnar i Utopia ett nytt koncept, en lättillgänglig bank med generösa öppettider.

- Det känns väldigt spännande och som ett steg i rätt riktning att finnas på plats där våra kunder befinner sig. Ett bankkontor med öppettider 10-19 på vardagar som dessutom är öppet på lördagar tillhör ovanligheterna. Vi vill hålla en hög nivå av service och tillgänglighet på kontoret. I Utopia blir vår huvudinriktning att använda oss av Swedbanks digitala utbud, säger Marie Johansson, kontorschef Swedbank Umeå.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige