Image

Swedbank-kvartett startar nytt bolag

Bolag Personerna som tidigare drivit Swedbank Kommersiella Fastigheter i västra Sverige sedan 2006 etablerar nu bolaget Mike Kommersiella Fastigheter. "Ska kunna vara friare och lite personligare".
Publicerad den 19 Januari 2018
Mikael Nyberg, Michael Johansson, Bodil Wijk Bild: Mike Kommersiella Fastigheter
Mikael Nyberg, Michael Johansson, Bodil Wijk

De personer som tidigare drivit Swedbank Kommersiella Fastigheter i västra Sverige sedan 2006 etablerar nu Mike Kommersiella Fastigheter.

Mike blir ett fristående och oberoende varumärke, samtidigt som medarbetarnas kompetens om fastigheter och starka relationer med branschen är intakta. Tanken är att man under sitt nya varumärke kan vara öppnare, friare och lite personligare.
– Vi på Mike tror att förändring är bra. Efter många år i gott samarbete med Swedbank står vi nu helt fritt på egna ben under nytt namn. Med oss tar vi allt som är bra men gör det ännu bättre, säger Michael Johansson, en av de erfarna transaktionsrådgivarna bakom satsningen.

Bakom Mike finns Mikael Nyberg, Michael Johansson, Bodil Wijk och Per-Anders Nauclér. Alla har genom olika perspektiv gedigen erfarenhet av rådgivning och transaktioner av kommersiella fastigheter. Sedan 2006 har drygt 400 fastighetstransaktioner utförts i bolagets regi.

Med tanke på grundarna krävs inte så mycket undersökande journalistik för att misstänka var namnet kommer ifrån.
– Självklart är det en blinkning till att två av oss bakom bolaget heter olika varianter av Mikael men framförallt är det en persona för vårt varumärke. Ett varumärke som står för förändring i en lite konservativ bransch, för kompetens, för öppna kort och inte minst ett stort hjärta för Göteborg, avslutar Bodil Wijk, marknadsansvarig.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Vi är sedan 2006 specialister på att förmedla kommersiella fastigheter. Många affärer har det blivit genom åren, hela 400 för att vara exakt. Vi är specialister på att förmedla alla typer av kommersiella fastigheter. MIKE leder dig genom varje steg i affären och hjälper dig med allt från rådgivning till avslutad affär.

Investera
Med ett skarpt öga och stor lokalkännedom är vi experter på att hitta fastigheter med den potential som du söker. Fullständig analys av objektet krävs ur både miljö-, teknisk och finansiell aspekt. En fastighetsaffär ska vara din stora chan...

Läs mer om MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Älskar det här bolaget"

Bolag Vid årsskiftet kommer Hufvudstaden första gången på 2000-talet ha en annan vd än Ivo Stopner. Tillträdande Anders Nygren berättar om tankarna när han fick frågan och om arbetet med överlämningen från sin företrädare.Vid årsskiftet kommer Hufvudstaden första gången på 2000-talet ha en annan vd än Ivo Stopner. Tillträdande Anders Nygren berättar om tankarna när han fick frågan och om arbetet med överlämningen från sin företrädare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY