Image

Swedbank Kommersiella i samarbete med Nordic Life

Bolag Swedbank Kommersiella Fastigheter Region Väst och Nordic Life Förvaltning AB har i dagarna inlett ett strategiskt samarbete. Syftet är att erbjuda en helhetslösning.
Publicerad den 15 Maj 2018
Magnus Ersman. Bild: Fastighetsägarna
Magnus Ersman.

Nordic Life Förvaltning erbjuder förvaltnings- och byggservicetjänster till bland andra fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och samfälligheter med fokus på Västsverige.

Swedbank Kommersiella Fastigheter Region Väst arbetar med fastighetstransaktioner och tillhörande rådgivning.

- Våra respektive tjänsteportföljer kompletterar varandra oerhört väl vilket innebär att vi nu kan erbjuda våra respektive, och ofta gemensamma, kundsegment fler helhetslösningar och starkare stöd oavsett var i processen de befinner sig säger Magnus Ersman, förvaltningschef på Nordic Life Förvaltning AB.

Samarbetet kommer primärt fokusera på kunskapsutbyte, rådgivning och stödjande verksamhet på både kort och lång sikt inom respektive företags tjänsteutveckling.

- För både befintliga och nya hyresvärdar, fastighetsinvesterare och ombildningsprojekt är det ofta viktigt för oss att redan i transaktionsskedet kunna tillhandahålla eventuella köpare en trygg rekommendation för det efterföljande förvaltningsskedet. Denna möjlighet har vi nu i och med detta samarbete, säger Niklas Wählisch, regionansvarig på Swedbank Kommersiell Fastigheter Region Väst.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige