Image

Sveriges Snyggaste Kontor: Nu kan du nominera

Sverige I natt startades sajten Sveriges Snyggaste Kontor upp. Det innebär att du nu kan gå in och nominera ditt kontor till den prestigefyllda tävlingen.
Publicerad den 1 September 2011
Nu är sajten www.sverigessnyggastekontor.se igång! Nu är sajten www.sverigessnyggastekontor.se igång! Gert Wingårdh. Bild: Wingårdh Arkitektkontor. Bild: Wingårdhs
Gert Wingårdh. Bild: Wingårdh Arkitektkontor. Rolf Andersson. Foto: Emma Granberg. Bild: Emma Granberg
Rolf Andersson. Foto: Emma Granberg.

Tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor är en helt ny företeelse på den svenska kontorsmarknaden. Tävlingen genomförs av Fastighetssveriges systermagasin Lokalnytt.

Under hela september månad kan du nominera ditt kontor till tävlingen.

I oktober kommer svenska folket att kunna rösta på sina favoritbidrag på Sveriges Snyggaste Kontor

En kvalificerad jury, under ledning av stjärnarkitekten Gert Wingårdh, kommer sedan att bedöma kontoren och utse landets snyggaste kontor.
- Den här tävlingen sätter ljus på bra kontor. Företag blir mer och mer angelägna om att skapa bra kontor åt sina medarbetare, för de inser att medarbetarna är en viktig resurs. Det är en positiv trend och tävlingen ligger i tiden, säger Gert Wingårdh.

I samband med ett seminarium på Berns Salonger i Stockholm den 10 november kommer företaget och fastighetsägaren bakom Sveriges Snyggaste Kontor att hyllas och prisas.

- Det här är en helt ny tävling där vi vill lyfta fram positiva attribut. Det kommer att bli en årlig tävling som avslutas med seminarium och prisutdelning i Stockholm. Det här kommer att bli en happening, säger Rolf Andersson, vd och grundare av Lokalnytt och Fastighetssverige.

Ett av de företag som redan har nominerat sitt kontor är Pagero AB, vars kontor ligger i en Diligentia-ägd fastighet i centrala Göteborg.
– Vi är oerhört stolta över vårt kontor och visar gärna upp det. Det är moderna arbetsplatser i en gammal, vacker byggnad. Läget talat för sig själv. Förutom att vi skulle bli oerhört stolta om vi vann skulle vi använda det i vår marknadsföring och det skulle bli lättare att rekrytera fler nya medarbetare. Sedan skulle jag berätta om det för alla. Både på jobbmötet, after worken, festen och familjemiddagen, säger Fredrik Rosenqvist, vice vd på Pagero

Se mer och nominera ditt kontor på Sveriges Snyggaste Kontor!

Relaterade artiklar

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.

Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspr...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige