Image
Nytt äldreboende skapas i Lundbypark.
Nytt äldreboende skapas i Lundbypark. Bild: Sverigehuset

Sverigehuset och Attendo skapar nytt äldreboende i Lundbypark

Bygg/Arkitektur Äldreboendet som Sverigehuset och Attendo skapar kommer ha 99 boendeplatser fördelat på fem våningar. Preliminärt sker byggstarten i höst.
Publicerad den 10 Januari 2019

I Lundbypark skapas just nu fyra slutna kvarter med bostäder. Kvarteren ligger i Lundby på centrala Hisingen med närhet till både stad och natur. Till exempel finner du Ramberget och Keillers park runt hörnet, Volvos Campus Lundby, Lundbybadet och Bravida arena alldeles intill. De fyra kvarteren i Lundbypark kommer att fyllas med varierade boendeformer; bostadsrätter, bokaler, hyresrätter, trygghetsbostäder, kommersiella lokaler och äldreboenden.
– Vi är glada över att Attendo vill satsa på ett nytt äldreboende tillsammans med oss i Lundbypark. Det bidrar till ett levande kvarter där det finns liv och rörelse alla dygnets timmar och det finns ett stort behov av fler äldreboenden i närområdet. Det är extra kul att också kunna bidra till ett ökat antal arbetstillfällen i området, säger Anna Henriksson, vd för Sverigehuset.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige