Image

Svenskt Tenn flyttar till Telefonplan

UTHYRNING Vasakronan har tecknat hyresavtal med Svenskt Tenn i Höglagret på Telefonplan. Svenskt Tenn gör en historisk flytt av kontor och lager och frigör samtidigt plats för en ny, större butik på Strandvägen.
Publicerad den 30 September 2009
Annons
Image

Svenskt Tenn flyttar in i Höglagret på Telefonplan i januari 2010. Flytten innebär en samlokalisering av kontor och lager i anpassade och ändamålsenliga lokaler som omfattar drygt 1 800 kvadratmeter.

- Vi är mycket glada att Svenskt Tenn har valt att flytta till Telefonplan. Det bekräftar att Telefonplan är en given plats för kreativa näringar, säger Dag Levander, fastighetschef på Vasakronan.

Svenskt Tenn har kvar sin butik på Strandvägen i Stockholm som kan växa när kontoret flyttar till Telefonplan.

- Butiken är hjärtat i vår verksamhet. Efter 83 år på samma plats behöver den moderniseras och utökas. Nu kan butiken bli både större och mer attraktiv, säger Annika Rost, vd på Svenskt Tenn.

På Telefonplan möts nu tradition och nyskapande i en kreativ miljö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Säkerhet är kundnöjdhet för Specialfastigheter

Bolag Se hotbilden och bygg verksamheten därefter – det är så Specialfastigheter jobbar. Och det har gett resultat. – Man måste fråga sig vad säkerhet är och förstå hotbilden för att kunna bygga en verksamhet som ska klara den, säger Åsa Hedenberg, vd för Specialfastigheter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY