Image
Ivana Stankovic blir ny regionchef hos Svenska Hus.
Ivana Stankovic blir ny regionchef hos Svenska Hus. Bild: Svenska Hus

Svenska Hus rekryterar regionchef från Vasakronan

Karriär Svenska Hus har anställt Ivana Stankovic till regionchef för region Skåne. Hon kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och tillträder tjänsten den 5 augusti 2019.
Publicerad den 18 April 2019

Ivana Stankovic kommer närmast från Vasakronan som affärsområdeschef där hon utvecklat och förvaltat fastighetsbestånd i Malmö och Lund. Dessförinnan arbetade hon som förvaltare och fastighetschef på Wihlborgs fastigheter.

Region Skåne står för cirka 40 procent av Svenska Hus totala fastighetsvärde. Ivana Stankovic kommer att leda och ansvara för fastighetsbeståndet i regionen med verksamhet i Malmö, Landskrona, Helsingborg, Hässleholm, Lund, Arlöv och Åstorp.

– Vi är otroligt glada och stolta över att Ivana valt att börja hos oss. Ivana blir en viktig tillgång i ett växande bolag som Svenska Hus och för regionen, vilket är förutsättningarna för en fortsatt positiv och stark utveckling i bolaget, säger Daniel Massot, vd, Svenska Hus.

– Jag känner stor entusiasm inför de möjligheter och utmaningar jag nu står inför och jag ser framemot att lära känna både Svenska Hus och dess medarbetare, säger Ivana Stankovic, tillträdande regionchef.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige