Image

Svenska Hus över sex miljarder

Bolag Svenska Hus passerade under 2017 sex miljarder kronor i marknadsvärde.
Publicerad den 30 April 2018
Daniel Massot. Bild: Svenska Hus
Daniel Massot.

Svenska Hus har publicerat bolagets årsredovisning för 2017. Under året har bolaget utvecklats positivt och arbetet med att skapa en stabil plattform för en långsiktigt hållbar verksamhet har fortsatt.

Intäkterna ökade till 456 miljoner kronor och förvaltningsresultatet uppgick till 156 miljoner kronor. Organisationen har stärkts för att ytterligare rusta Svenska Hus inför framtiden och ett antal strategiska förvärv av utvecklingsfastigheter genomfördes.

- Våra marknadsvärden har passerat sex miljarder kronor och vi har fortsatt mycket starka finanser. Dessutom har vi tecknat den största volymen kommersiella hyresavtal någonsin om cirka 46 miljoner kronor. Jag känner mig stolt och privilegierad som får leda ett företag med så många engagerade, professionella och kunniga medarbetare, säger Daniel Massot, vd på Svenska Hus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Branschprofilen om Logisteas tvärvändning: "Väldigt attraktiv för våra aktieägare"

Bolag För Fastighetssverige berättar Johan Ericsson mer om bakgrunden till att Logistea skiftar fokus från fastighet till tech: "Vad som bara var några ören blir nu till kronor"

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY