Image

Svenska Hus hyr ut till Ljungdahl Logistik

Uthyrning Svenska Hus i Stockholm har tecknat avtal med Ljungdahl Logistik avseende 700 kvadratmeter lageryta i Tullinge söder om Stockholm.
Publicerad den 30 November 2017
Björn Ljungahl från Ljungdahl Logistik och Annelie Bergström från Svenska Hus. Bild: Svenska Hus
Björn Ljungahl från Ljungdahl Logistik och Annelie Bergström från Svenska Hus.

Svenska Hus har tecknat avtal med Ljungdahl Logistik avseende en lagerlokal på 700 kvadratmeter i en fastighet i Tullinge söder om Stockholm. På Hamringevägen 1 ligger en över hundra år gammal klassisk industrifastighet med tegelfasad och stora fönster.

I dagsläget består de övriga hyresgästerna av allt ifrån smed och billackerare till musikstudio och takläggare. Det är en dynamisk plats med en aktiv företagskultur och mycket liv och rörelse.

– Uthyrningen är helt i linje med företagets strategi att hålla området levande och Björn Ljungdahl, som är vd på Ljungdahls Logistik, är en driven och engagerade entreprenör som tillför mycket till området, säger Annelie Bergström, uthyrningsansvarig på Svenska Hus.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige