Image
Svenska Hus hyr ut till Behrens i Helsingborg.
Svenska Hus hyr ut till Behrens i Helsingborg.

Svenska Hus hyr ut till e-handlare inriktad mot öl i Helsingborg

Uthyrning E-handelsverksamheten Behrens Group flyttar in i Svenska Hus lokal i Helsingborg för att kunna expandera på lång sikt på den allt mer snabbväxande ölbryggerimarknaden. Koncernen driver flera verksamheter – bland annat Hembryggeriet som erbjuder utrustning för ölbryggeri för hemmabrukare.
Publicerad den 13 Juli 2021

De flyttar in den 1 augusti.
Koncernen har många strängar på sin lyra. Förutom Hembryggeriet driver de Dentaworks som erbjuder veganska tandblekningsprodukter och Tattstore som har ett av Sveriges bredaste sortiment av tillfälliga tatueringar. Behrens Group valde den 1 294 kvadratmeter stora lokalen Viktoriagatan 4 på grund av dess välplanerade och öppna ytor med en bra hyresprissättning.

Ett annat viktigt behov var att kunna växa på lång sikt.
– Vår förhoppning är att lokalen skall fungera för vår verksamhet under flera år. Vi hoppas även att vår etablering skall vara en länk mellan hembryggare och de många bryggerier som finns i det ölstråk som sträcker sig från Råå till Helsingborg, säger Jacob Behrens.

Det var viktigt för Behrens Group att deras nya arbetsplats skulle rymma såväl effektiva arbetsytor som platser för att umgås med sina kollegor.
– Vi kommer ha grilldagar och events för att skapa sammanhållning och stämning, säger Jacob Behrens.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige