Image
Svenska Hus hyr ut i K6.
Svenska Hus hyr ut i K6. Bild: Svenska Hus

Svenska Hus hyr ut i Malmö

Uthyrning Svenska Hus har skrivit avtal med en ny hyresgäst i Malmö. I början av nästa år flyttar hälso-företaget Feelgood in i K6 på Kungsgatan. – Vi tror på konceptet i byggnaden, är i ständig utveckling och genom att flytta in i K6 stärker vi vår närvaro i regionen, säger Feelgoods etableringschef Daniel Morath.
Publicerad den 17 Maj 2022
Annons
Image

Svenska Hus har gjort en ambitiös storsatsning på Kungsgatan 6 i Malmö. Fastighetens insida har fått en total make-over med ambitionen att erbjuda flexibla kontorsmöjligheter, service i toppklass och en dynamisk miljö – inte minst påverkad av en luftig och sju våningar hög atriumgård.
– 10 000 kvadratmeter är nu uthyrda i K6, vilket innebär 92 procent av den totala lokalytan. Huset fylls med liv och vår samarbetspartner Helio öppnar café och gym inom kort. Att en aktör som Feelgood tror på vår affärsidé är ett kvitto på att vi lyckats. Vi välkomnar deras hälsoverksamhet i ett hälsosamt hus, säger Anna Hurtig, regionchef och uthyrningsansvarig.

Feelgood Group är en rikstäckande hälsoaktör med cirka 700 medarbetare. Företagshälsa och privat sjuk- och friskvård är kärnan i verksamheten. Avtalet med Svenska Hus handlar om 1 262 kvadratmeter på våning två med inflytt i början av 2023.
– I K6 kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en modern och kvalitativ enhet inom företagshälsan med kundmedarbetaren i centrum. Vi ser fram emot att komma på plats, säger Daniel Morath.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Blackrock: "Vi tittar på både stora portföljaffärer och enskilda tillgångar i hela Norden"

Bolag Blackrock tog nyligen sitt första steg på den heta nordiska logistikmarknaden. Efter affären med Kilenkrysset berättar Thorsten Slytå, Nordenchef på Blackrock, för Fastighetssverige om vilka nya förvärv de letar efter på de nordiska marknaderna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige