Image
West Food hyr 1 000 kvadratmeter på Ringögatan 33 i Göteborg.
West Food hyr 1 000 kvadratmeter på Ringögatan 33 i Göteborg. Bild: Svenska Hus

Svenska Hus hyr ut drygt 1 000 kvadratmeter till West Food i Göteborg

Uthyrning Svenska Hus hyr ut ytterligare ytor på Ringögatan 33 i Göteborg. Lokalen är på 1 171 kvadratmeter och kontraktet löper över 5 år. Uthyrningen omfattar lager- och kontorsytor för kontor som anpassas för hyresgästen. West Food i Göteborg AB flyttar in 1 december 2019.
Publicerad den 19 November 2019

West Food har funnits sedan 1997 och har under åren levererat tjänster av hög kvalitet till många olika marknader och områden inom livsmedelsindustrin. Företaget exporterar svensk mat över hela världen och är idag en effektiv livsmedelsleverantör till små och stora aktörer i Asien, Arabiska halvön, Sydamerika och Europa. West Food har också under många år bedrivit agentverksamhet för den svenska kungliga marinen utomlands.
– Vi är glada att vi kan erbjuda West Food bra lokaler som är anpassade för deras verksamhet. Vi önskar dem hjärtligt välkomna som hyresgäster hos oss och stort lycka till, säger Camilla Berglund, uthyrningsansvarig, region Göteborg, Svenska Hus.

Fastigheten på Ringön i Göteborg erbjuder flexibla ytor som går att anpassa efter behov. Läget är attraktivt med enkel åtkomst till Göteborgs största trafikleder.
– Vi på West Food är glada för flexibiliteten och lyhördheten som Svenska Hus erbjuder oss som kund. Läget och lokalernas utformning har varit vårt fokus och Svenska Hus har hörsammat våra önskemål mycket professionellt, säger Kicki Welin, vd för West Food i Göteborg AB.

Mäklare i affären var Savills.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige