Image

Svenska Hus fortsätter utöka i Stockholm

Transaktioner Svenska Hus fortsätter öka beståndet i Stockholm. Efter att i förra veckan har köpt i Täby utökar nu bolaget sitt Stockholmsbestånd med en fastighet i Bromma.
Publicerad den 1 September 2017
Svenska Hus utökar i Stockholm. Bild: Svenska Hus
Svenska Hus utökar i Stockholm.

Den 5 juli förvärvade Svenska Hus tomträtten till fastigheten Generatorn 14 i Bromma som tillträddes den 31 augusti. Köpet är ett led i vår strategi att förvärva fastigheter med utvecklingspotential i intressanta områden.

Säljarens ombud i affären var Bellman & Partners. Den uthyrningsbara ytan som idag består av lager med tillhörande kontor är cirka 1 000 kvadratmeter. Byggnaden är uppförd på 1940-talet, liksom många andra hus i området.

Ulvsunda är ett klassiskt industriområde, som just nu genomgår en omvandling från att vara ett blandat arbets- och bostadsområde i Stockholms utkant till att bli en del av stadens och regionens utvidgade kärna. Stockholms stads planer är att sammanlänka området med Kista, Solna och Sundbyberg.

– Ulvsunda har en spännande framtid framför sig och vi är glada att kunna förvärva ytterligare en fastighet med utvecklingspotential i detta område. Vi ser att fastigheten har stor potential för fortsatt långsiktig utveckling och ser fram emot denna, säger Daniel Massot, vd för Svenska Hus.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Bellman & Partners på Branschguiden

Bellman & Partners är ett ledande fastighetskonsultföretag och fastighetsmäklare med lång erfarenhet inom fastighetsbranschen.

Vi har etablerat en stark meritlista och har en nära relation med en rad solida investerare och ägare av attraktiva fastigheter och operativa anläggningar i Sverige.

Vi företräder fastighetsrelaterade klienter och bidrar med framgångsrika transaktioner mellan ägare, investerare och hyresgäster. Det överlägsna målet är alltid att stänga en affär samt erbjuda heltäckande rådgivning för alla inkluderade.

Vi erbjuder lönsamma lösningar och r...

Läs mer om Bellman & Partners på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige