Image
Lennart Sten
Lennart Sten Bild: Nicklas Tollesson.

Svenska Handelsfastigheter tecknar nytt avtal i Tornby

Uthyrning Svenska Handelsfastigheter tecknar ett tioårigt hyresavtal med Willys avseende en butik i Tornby handelsområde i norra Linköping. Avtalet gäller cirka 3 800 kvm med beräknad öppning under det andra halvåret 2021.
Publicerad den 3 Juni 2020

Hyresavtalet avser lokaler i en projektfastighet som Svenska Handelsfastigheter förvärvade i maj. Till övriga hyresgäster i fastigheten hör Skopunkten och Care of Beds. Hyresgästanpassningarna kommer att påbörjas så snart som möjligt. Efter etableringen av Willys är fastigheten fullt uthyrd.
– Jag är väldigt glad att Willys valt oss och jag ser fram emot att få välkomna dem till våra lokaler. Tornby handelsområde är attraktivt vilket denna uthyrning är ett bevis på. Vi ser goda möjligheter till fortsatt värdeskapande genom aktiv förvaltning i de två fastigheter som vi nyligen förvärvade i Tornby, säger Jöran Rydberg, affärsutvecklare på Svenska Handelsfastigheter.

Genom etableringen i Tornby stärks samarbetet med Axfood och dess koncept Willys, som är hyresgäst hos Svenska Handelsfastigheter på ytterligare nio orter. Svenska Handelsfastigheter finns i drygt 60 kommuner över hela landet.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige