Image
Lennart Sten
Lennart Sten Bild: Nicklas Tollesson.

Svenska Handelsfastigheter hyr ut 2 700 kvadratmeter

Uthyrning Svenska Handelsfastigheter har tecknat avtal med husdjurskoncernen Dogman avseende fyra nya butiker om totalt knappt 2 700 kvadratmeter. Samtliga butiker är på 600-800 kvadratmeter vardera. På vilka orter dessa butiker kommer att öppna meddelas i ett senare skede.
Publicerad den 21 Augusti 2020

Dogman grundades 1965 och är en av Nordens största leverantörer av husdjursprodukter med en omsättning på cirka 400 miljoner kronor.
– Dogman befinner sig i ett intressant utvecklingsskede med en ökad satsning på fysiska butiker vilket gör det särskilt intressant för oss att vara med och stötta dem långsiktigt, säger Benny Andersson, regionansvarig Syd vid Svenska Handelsfastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige