Image

Svenska Handelsfastigheter förlänger med Jysk på fem orter

Uthyrning Svenska Handelsfastigheter har förlängt fem hyresavtal med bädd- och heminredningskedjan Jysk. Förlängningstiden varierar mellan fem och tio år och avser butiker i Örnsköldsvik, Falun, Valbo i Gävleområdet, Kungens Kurva söder om Stockholm samt Kristianstad. Hyresintäkterna uppgår totalt till cirka 11,5 miljoner kronor per år.
Publicerad den 11 Juni 2018

I samband med avtalsförlängningarna kommer butikerna att hyresgästanpassas och uppgraderas till Jysks nya koncept där fokus ligger på att inspirera kunderna.

- Jysk är en viktig och stark hyresgäst som attraherar och skapar stora kundflöden till handelsplatserna där de är belägna. Genom att Jysk hyr av oss på flera orter i Sverige har vi en god förståelse för deras behov och kan erbjuda bättre service, säger Knud Lauridsen, kommersiell förvaltare Region Norr på Svenska Handelsfastigheter.

- Jysk uppskattar Svenska Handelsfastigheters seriositet som fastighetsägare. Att ha en och samma fastighetsägare på flera orter med långsiktigt ägande förenklar för oss, säger Jysks vd Johan Sjödin.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige