Image
Jonas Berg och Daniel Gorosch.
Jonas Berg och Daniel Gorosch. Bild: Genesta/JLL

Svenska Bostadsfonden hämtar CFO från Genesta

Bolag Jonas Berg tillträder som CFO för Svenska Bostadsfonden Management från och med 1 april 2019. Jonas Berg kommer närmast från Genesta där han som CFO under tolv år varit med och byggt upp bolaget.
Publicerad den 4 Mars 2019

– Vi välkomnar Jonas till Svenska Bostadsfonden och jag ser fram emot att tillsammans med honom och den övriga organisationen vidareutveckla bolaget. Vi har ambitiösa framtidsplaner och vi ser att det finns ytterligare potential att förädla konceptet och ta verksamheten till en ny nivå. Med sin breda erfarenhet inom både finans- och ekonomisidan blir Jonas en viktig kugge i det framtida bygget av bolaget, kommenterar Daniel Gorosch, vd för Svenska Bostadsfonden Management.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige