Image
Mikael Lundström, vd.
Mikael Lundström, vd. Bild: Svefa

Svefas värderingsteam växer ytterligare

Bolag Efter ett intensivt 2018 fortsätter Svefa växa, sitt redan idag mycket starka värderingsteam, genom två externa rekryteringar samt en intern förflyttning. – Vi upplever en fortsatt stark efterfrågan av våra värderingstjänster, säger Jan Tärnell affärsområdeschef för Värdering & Analys. – För att möta denna efterfrågan och för att kunna fortsätta vår expansion är vi extra glada att kunna attrahera två så pass seniora och skickliga medarbetare till vårt team.
Publicerad den 17 Januari 2019
Katrin Wallensjö. Bild: Svefa
Katrin Wallensjö. Roine Stenius. Bild: Svefa
Roine Stenius.

Katrin Wallensjö rekryteras till rollen som Affärschef Värdering med ansvar för Stockholm. Katrin kommer närmast från rollen som värderingsansvarig på Skandia Fastigheter. Hon har tidigare arbetat på bland annat Newsec och Savills med fastighetsvärdering och har mer än femton års erfarenhet.

Karin Belander rekryteras till rollen som Analyschef. Karin kommer närmast ifrån en tjänst på Bonava i Stockholm där hon arbetat som analytiker och marknadsstrateg i fyra år. Karin har över tio års erfarenhet från flera olika analysroller inom bolag som Tyréns Temaplan, Coop och TAM. Karin kommer fortsätta att utveckla Svefas analysaffär samt förstärka och bredda Svefas strategiska rådgivning.

Det är också glädjande att kunna förmedla att en mycket omtyckt och kompetent fastighetsvärderare Roine Stenius, som arbetat med fastighetsvärdering på Svefas Stockholmskontor sedan 2013, påbörjar sin tjänst på Umeåkontoret i januari 2019. Svefas värderingsteam planerar även att under kvartal ett 2019 att rekrytera ett flertal fastighetsvärderare och analytiker till Stockholm samt värderare till Göteborg och Mälardalen.

Värdering har alltid varit en bärande del av Svefas rådgivning och det är extra kul att se hur de senaste årens investeringarna i moderna databaser, kvalitetssäkrade arbetsprocesser gett resultat och bidragit till fortsatt tillväxtkraft för affären men även Svefa som helhet, säger Mikael Lundström, vd. Vi har som bolag lyckats stå vid sidan av den rekryteringscirkus som präglat 2018 och har tillförsikt att vår långsiktighet som arbetsgivare ska ge resultat. Just nu upplever vi en ökad efterfrågan av våra tjänster genomgående och har flera
spännande rekryteringar på väg under 2019.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige