Image
Mikael Lundström, vd för Svefa.
Mikael Lundström, vd för Svefa. Bild: Svefa

Svefa storrekyterar

Bolag Svefa växer kraftigt på marknaden för värdering och analys. Därför förstärker Svefa värdering och analys sin organisation genom att rekrytera fem nya konsulter till kontoren i Malmö, Norrköping, Stockholm och Örebro.
Publicerad den 16 Mars 2020

Nyrekryteringarna görs för att möta den stora efterfrågan på Svefas värderingstjänster.

Till Svefas kontor i Malmö ansluter Arvid Svahn som närmast kommer från Lantmäteriet, där han bland annat arbetat med rättsekonomiska värderingar.

I Norrköping förstärks organisationen med Erik Lenne som har en bakgrund inom fastighetsekonomi och fastighetstaxering, senast från egen konsultverksamhet men dessförinnan sex år inom Klövern.

Till Svefas kontor i Stockholm ansluter Nathalie Andersson och Louise Melander båda två kommer direkt från avslutade studier på KTH.

Emma Åkesson börjar i augusti på Svefas Örebrokontor. Hon är av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare och kommer närmast från en tjänst på Miljökontoret Örebro kommun.

Dessa rekryteringar kommer att följas av fler inom bland annat områdena värdering, rättsekonomi och intrångsvärdering.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Svefa på Branschguiden

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda fastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Vår rådgivning utgår från en helhetssyn på din verksamhet och följer en tydlig process. Det gör att vi kan sätta varje uppdrag i ett sammanhang och engagera kompetenser som tillsammans gör helheten mer värd än dess delar.

Som en av Sveriges största fastighetskonsulter har vi valt att finnas på 18 orter i Sverige eftersom vi vet att de bästa lösningarna skapas nära kunden. Vårt löfte "Kompetens som ...

Läs mer om Svefa på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggeneralen: "Wanngård (S) kallar mig blåslampa"

Karriär Stockholm nya Byggeneral ska hålla byggtakten uppe trots den vinglande ekonomin. Oscar Lavelid är personen som fått uppdraget att från årsskiftet styra och samordna stadsutvecklingen i Stockholm. Han berättar om både ansvaret och vilken stadsdel som har den mest spännande utvecklingen att vänta.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige