Image

Sveareal utökar med Lantmännen i Malmö

Uthyrning Lantmännen Maskin utökar sin förhyrning hos Sveareal i Östra hamnen i Malmö med 2 800 kvadratmeter.
Publicerad den 6 December 2013
Annons
Image
Lantmännen Maskin utökar hos Sveareal. Bild: Sveareal
Lantmännen Maskin utökar hos Sveareal.

Lantmännen Maskin utökar till 11 360 kvadratmeter i Sveareals fastighet på Bjurögatan 26 i Östra Hamnen i Malmö. Fastigheten är nu fullt uthyrd.

Lantmännen Maskin är sedan länge hyresgäst i fastigheten på Bjurögatan 26 i Östra Hamnen i Malmö. Sedan tidigare hyr Lantmännen Maskin 8 500 kvadratmeter lager. I och med det nya avtalet hyr de 11 360 kvadratmeter, och samtidigt förlängs avtalet till februari 2020.

- Det känns alltid bra när man fyller upp fastigheterna till 100 procent. Våra förvaltare fokuserar mycket på våra kunder och deras behov och det är ju ett gott betyg på deras arbete när en kund väljer att växa i våra fastigheter, säger Peter Olsson, marknadsområdeschef Syd på Sveareal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige