Image

Sveareal utökar med Lantmännen i Malmö

Uthyrning Lantmännen Maskin utökar sin förhyrning hos Sveareal i Östra hamnen i Malmö med 2 800 kvadratmeter.
Publicerad den 6 December 2013
Lantmännen Maskin utökar hos Sveareal. Bild: Sveareal
Lantmännen Maskin utökar hos Sveareal.

Lantmännen Maskin utökar till 11 360 kvadratmeter i Sveareals fastighet på Bjurögatan 26 i Östra Hamnen i Malmö. Fastigheten är nu fullt uthyrd.

Lantmännen Maskin är sedan länge hyresgäst i fastigheten på Bjurögatan 26 i Östra Hamnen i Malmö. Sedan tidigare hyr Lantmännen Maskin 8 500 kvadratmeter lager. I och med det nya avtalet hyr de 11 360 kvadratmeter, och samtidigt förlängs avtalet till februari 2020.

- Det känns alltid bra när man fyller upp fastigheterna till 100 procent. Våra förvaltare fokuserar mycket på våra kunder och deras behov och det är ju ett gott betyg på deras arbete när en kund väljer att växa i våra fastigheter, säger Peter Olsson, marknadsområdeschef Syd på Sveareal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige