Image

Sveareal tar sportjätte till Kungens Kurva

Uthyrning Nu inviger den franska sportvarukedjan Dechathlon sin nya flagship store i Sveareals fastighet Pentagonen i Kungens Kurva. Butiken är 4 000 kvadratmeter stor och den är Dechathlons andra etablering i Sverige. Övriga hyresgäster i fastigheten är Hifi-klubben och Kungsängen.
Publicerad den 28 Oktober 2013
Annons
Image
Viveka Frankendal. Bild: Sveareal
Viveka Frankendal.

- Vi är mycket stolta att få en av världens starkaste ankarhyresgäster till vår fastighet, säger Viveka Frankendal, marknadsområdeschef på Sveareal och tillägger att utvecklingen av fastigheten fortsätter för att förbli en stark destination i Kungens Kurva.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige