Image

Sveareal rekryterar från JLL

Karriär Viveka Frankendal har utsetts till marknadsområdeschef för SveaReal i Stockholm. Hpn tillträder 1 juni och kommer att ingå i Sveareals ledningsgrupp.
Publicerad den 3 Juni 2013
Viveka Frankendal. Bild: Sveareal
Viveka Frankendal.

Viveka Frankendal, 45, kommer närmast från Jones Lang Lasalle där hon senast ansvarat för kunder och förvaltningsuppdrag med tyngdpunkt på kontorsfastigheter.

Frankendal har arbetar på JLL i tolv år och var dessförinnan på Postfastigheter. Hon är utbildad lantmätare från KTH.

– Sveareal är ett framgångsrikt fastighetsbolag och det skall bli roligt att gå över till fastighetsägarsidan efter många år som fastighetskonsult. Sveareal har en intressant mix av fastigheter med spännande kunder och kunniga medarbetare. Fokuset för mig framöver kommer att vara på kunder, medarbetare och att tillsammans med Stockholmsteamet utveckla den kommersiella potentialen i fastigheterna inom marknadsområdet, säger Viveka Frankendal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige