Image

Sveareal i stor uthyrning i Östra Hamnen

Uthyrning Habo Gruppen placerar sitt nordiska distributionslager i Östra Hamnen i Malmö i en Sveareal-ägd fastighet. Tillsammans med systerbolaget Thomée Gruppen hyr man 26 000 kvadratmeter kontor och lager.
Publicerad den 19 September 2012
Annons
Image

Habo Gruppen väljer att flytta lager och distribution till en koncerngemensam lokalisering i Malmö. Systerbolaget Thomée Gruppen AB är hyresgäster i Sveareals fastighet sedan 1985 och hyr idag 16 000 kvadratmeter lager och kontor. Det nya avtalet är på ytterligare 10 000 kvadratmeter.

- Det är naturligtvis ett gott betyg på vår förvaltning när en stor kund väljer att bli ännu större, säger Sveareals vd Claes Malmkvist.

Habo Gruppen arbetar med dörrhandtag och beslag.

- Vi måste så effektivt som möjligt distribuera våra varor till våra nordiska kunder. Flytten är nödvändig för att behålla konkurrenskraften på marknaden och kunna fortsätta att växa. Samordning av en rad funktioner mellan de olika affärsområdena i koncernen är nödvändigt för att utvecklas på en konkurrensutsatt marknad, säger Mårten Sundberg, vd på moderkoncernen Lomond Industrier AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige