Image
Rydaterminalen i Borås.
Rydaterminalen i Borås. Bild: Sveareal

Sveareal hyr ut 14 000 kvadratmeter i Borås

Uthyrning Speed Logistics har tecknat avtal med Sveareal om 14 000 kvadratmeter i fastigheten Rydahög 1 i Borås, med inflyttning den 1 september.
Publicerad den 27 Augusti 2014
Annons
Image

Ericsson lämnade nästan 40 000 kvadratmeter i fastigheten – Rydaterminalen – vid årsskiftet.

- Vi var i behov av att snabbt kunna öka våra logistiklokaler i Borås och är mycket glada över att Sveareal så snabbt kunde möta upp våra önskemål gällande läge och yta. Vi ser framemot att utveckla vårt samarbete med vår nya hyresvärd, säger Pontus Björkman, Head of Logistics på Speed Logistics.

Speed Logistics är en av de ledande aktörerna i Borås inom logistik och erbjuder kostnadseffektiva logistiklösningar för både små och stora företag.

- Vi är stolta över att ha fått Speed Logistics förtroende i Borås och ser mycket framemot vårt samarbete, säger Peter Olsson, marknadsområdeschef på Sveareal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tosito ny finansiell partner till Hv71: "Mer med hjärtat än för exponering"

Bolag HV71 och Tosito har idag ingått ett avtal som gör att Tosito blir ny partner gällande arenafinansieringen av klubbens hemmaarena Husqvarna Garden och tar över efter Kinnarps AB. För Fastighetssverige berättar Tositos vd Tommy Fritz om känslorna kring att ge ytterligare finansiell hjälp till klubben han själv spelat för och hur de kan hjälpa klubben att utveckla arenan i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige