Image

Sveareal förlänger 40 000 kvadrat i Tumba

Uthyrning Alfa Laval har förlängt avtalet med Sveareal gällande etableringen i Tumba om drygt 40 000 kvadratmeter kontor, laboratorier, verkstäder och lagerytor. Det nya avtalet gäller till 2022.
Publicerad den 12 Juni 2014
Annons
Image

- Vi är väldigt nöjda att vi i den här långsiktiga lösningen lyckats säkerställa vårt framtida lokalbehov med ändamålsenliga lokaler till en marknadsmässig kostnad. Det finns också möjligheter att expandera vid ett framtida behov, säger Thomas Larsson, group real estate manager, Alfa Laval.

- Alfa Laval är en stor och viktig hyresgäst för oss och vi är glada att de har valt vår fastighet för sin verksamhet även i fortsättningen, säger Viveka Frankendal, marknadsområdeschef Öst på Sveareal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tosito ny finansiell partner till Hv71: "Mer med hjärtat än för exponering"

Bolag HV71 och Tosito har idag ingått ett avtal som gör att Tosito blir ny partner gällande arenafinansieringen av klubbens hemmaarena Husqvarna Garden och tar över efter Kinnarps AB. För Fastighetssverige berättar Tositos vd Tommy Fritz om känslorna kring att ge ytterligare finansiell hjälp till klubben han själv spelat för och hur de kan hjälpa klubben att utveckla arenan i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige