Image

Sveafastigheter tecknar samarbetsavtal

Bolag Sveafastigheter har tecknat ett samarbetsavtal med Scius Partners avseende genomförande och förvaltning av opportunistiska fastighetsinvesteringar i Norden och Baltikum.
Publicerad den 23 Augusti 2011

Scius Partners kommer samarbeta exklusivt med Sveafastigheter avseende opportunistiska fastighetsinvesteringar i Norden och Baltikum. Samarbetsavtalet löper till och med 30 juni 2012, men båda parter ser fram emot att utveckla samarbetet bortom 30 juni 2012.

Scius Partners kommer förstärka Sveafastigheter främst inom redovisning, skatter och investerarrelationer (Per Johannesson) och investeringsverksamheten (Joen Siggelin och Mikael Freudmann).

- Vi strävar kontinuerligt efter att förstärka organisationen. Vi har identifierat Per, Joen och Mikael som tre av de mest välmeriterade personerna i fastighetssektorn i Sverige utanför Sveafastigheters organisation. De kommer att bidra, på kort sikt, till vår löpande investeringsverksamhet, och förhoppningsvis på sikt till utvecklingen av Sveafastigheter, kommenterar Simon de Château, partner och vd i Sveafastigheter.

- Vi känner Sveafastigheter väl och ser fram emot att samarbeta med dem. Ur ett affärsperspektiv är samarbetet intressant givet Sveafastigheters imponerande investeringshistorik, men vi ser också att företagskulturen passar Scius Partners värderingar väl, kommenterar Mikael Freudmann, partner på Scius Partners.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY