Image

Sundbybergshuset fullt uthyrt

LOKALER Combitech flyttar in i Jernhusens fastighet Sundbybergshuset. Därmed är huset fullt uthyrt.
Publicerad den 25 Mars 2008

Combitech-kontoret omfattar totalt 1430 kvadratmeter kontorsyta och det är deras Kistakontor med cirka 70 medarbetare som flyttar in på översta våningen den 1 augusti 2008.

I och med uthyrningen till Combitech är Sundbybergshuset i centrala Sundbyberg fyllt till sista kvadratmetern. I huset finns redan hyresgäster som exempelvis Banverket, Crayon, Borätt, Euromaint AB, Botniabanan och Puls & Träning.

– Valet föll på Sundbybergshuset eftersom kommunikationerna är utmärkta. Kontoret blir därmed nära för både medarbetare och besökare och vi kan bidra till minskad miljöpåverkan genom att använda allmänna kommunikationer. Dessutom kan vi växa i dessa lokaler, vilket vi inte kan i våra nuvarande, säger Ulf Lepp, kontorschef på Combitech och ansvarig för lokalvalet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige