Image

Succé för Lokalnytt och Fastighetssverige på Kista-mässan

Event Det var full fart på Easyfairs fastighetsmässa 2013 i Kista under onsdagen. Besökarna visade stort intresse för Lokalnytts och Fastighetssveriges monter.
Publicerad den 21 Mars 2013
Lokalnytts Jacob Nolby hade fullt upp med massor av besökare i Lokalnytts och Fastighetssveriges monter under Easyfairs fastighetsmässa 2013 i Kista i går. Bild: Sofia Grymer.
Lokalnytts Jacob Nolby hade fullt upp med massor av besökare i Lokalnytts och Fastighetssveriges monter under Easyfairs fastighetsmässa 2013 i Kista i går. Många var intresserade av Lokalnytts magasin. Bild: Sofia Grymer.
Många var intresserade av Lokalnytts magasin.

– Det har varit ett konstant flöde av besökare och vi har informerat om våra produkter och tjänster. Vi har fått många positiva reaktioner, säger Lokalnytts Jacob Nolby, som stått i montern under mässans första dag.

Fastighetsmässan slår nytt rekord i år med över 270 utställare.

Fokus i år ligger på drift, förvaltning och underhåll av fastigheter men även en hel del nyheter presenteras. En nyhet är att mässan har fått ett spännande tema – ”Infrastruktur & fastigheter skapar tillväxt” – som bland andra invigningstalaren, infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd, berörde i sitt seminarium om framtida investeringar för ett hållbart transportsystem.

Mässan fortsätter i dag.

- Sofia Grymer
sofia@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.

Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspr...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige