Image

Sture Hegerfors om historia och nutid

Göteborg 400+ Liseberg, Göteborgs konstmuseum, Botaniska trädgården och Svenska Mässan är resultat av Göteborgs 300-årsjubileum som i allra högsta grad är levande även 100 år senare. På Göteborgs nya framtidsseminarium den 31 maj berättar Dagens PS-tecknaren Sture Hegerfors om tankarna och planeringen bakom 300-årsfirandet och drar paralleller till det stundande 400-årsjubiléet.
Publicerad den 6 April 2016
Sture Hegerfors. Sture Hegerfors.

Sture Hegerfors är tecknare, journalist och författare och har i många års tid tecknat den dagliga skämtrutan P.S. i Göteborgs-Posten. Han arrangerade den första konstutställningen i Sverige som hade tecknade serier som tema, har skrivit böcker om tecknade serier, anordnat utställningar och är president i, och grundare av, Svenska Serieakademin.

Den 31 maj talar han om paralleller mellan 300-årsjubiléet och det stundande 400-årsjubiléet på seminariet Göteborg 400+ på Clarion Hotel Post.

Seminariet tar avstamp i jubileumsåret och handlar om visioner, utmaningar och möjligheter i Göteborg från 2021 och framåt.

Du anmäler dig här.

Här kan du följa seminariets framväxt och läsa mer om de olika talarna.

Serneke är huvudsponsor till eventet. Platzer Fastigheter och Jernhusen har gått in som partner.

Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt har på några år blivit en av landets ledande aktörer när det gäller seminarium med bäring på fastighetsmarknaden – i år genomför vi hela elva olika event.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Västerås

 

Var: Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget, 722 15 Västerås.

När: 29 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här. (Anmälan stänger torsdag 23 mars 2017)

 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Västerås som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, bostadsmarknad, retail, transaktionsmarknad m.m.) i Västerås som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Västerås arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, 
Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Läs om 2016 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:

Mer från Fastighetssverige