Image
Bild: NCC

Struktur skapar toppmodernt kontor åt Sydsvenskan

Arkitektur Innan sommaren blev det känt att Sydsvenskan senast vid årsskiftet 2013/2014 flyttar in till centrala Malmö och NCC:s nybyggda lokaler vid Triangeln. Struktur har nu fått i uppdrag att leda hela förändringsprojektet som berör 300 medarbetare.
Publicerad den 22 Augusti 2012
Här i Triangeln hjälper Struktur Sydvenskan att skapa ett nytt toppmodernt kontor. Bild: NCC. Bild: NCC
Här i Triangeln hjälper Struktur Sydvenskan att skapa ett nytt toppmodernt kontor. Bild: NCC. Christel Johansson. Bild: Struktur. Bild: Struktur
Christel Johansson. Bild: Struktur.

– Sydsvenskans nya kontorslokaler motsvarar cirka en tredjedel av den yta man sitter på idag, vilket givetvis är en spännande utmaning för hela projektgruppen. Samtidigt kommer Sydsvenskan få ett toppmodernt kontor, med effektiva och välplanerade kontorslösningar som stödjer ett mer flexibelt arbetssätt och möjligheter till ökat samarbete inom bolaget. Struktur har stor erfarenhet av att hjälpa Bonnierägda företag i lokalfrågor och vi vet därför vad stora medieföretag har för behov när det kommer till den fysiska miljön, säger Christel Johansson, regionchef på Struktur Öresund.

Sydsvenskan får tillgång till sitt nya kontor, som ligger precis intill den nya Citytunneluppgången, under hösten 2013. Det handlar om 2,5 plan överst i huset och en total yta om drygt 3 000 kvadratmeter.
– Vi ser verkligen fram emot att flytta. Vi har behov av ett modernt kontor som effektiviserar vårt arbete och som får medarbetarna att känna stolthet för sin arbetsplats som ligger närmare våra kunder. Tillsammans med Struktur planerar vi redan för att både stärka vårt varumärke i de nya lokalerna, samtidigt som vi vill ta med oss stoltheten och historian från att ha verkat här i regionen i 164 år, varav drygt 50 år i nuvarande lokaler, säger Anette Östergren, vice vd på Sydsvenskan.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige