Image

Stronghold-koncernen flyttar till Stureplan

Uthyrning Stronghold-koncernen, med Newsec, Niam och Datscha, flyttar till Nordstjernanhuset på Stureplan i Stockholm. Newsec Asset Management sitter kvar på Humlegårdsgatan.
Publicerad den 25 Februari 2011
Annons
Image
Niklas Alm. Bild: Newsec. Bild: Newsec
Niklas Alm. Bild: Newsec.

Newsec har letat efter nya yteffektiva och ändamålsenliga lokaler en längre tid.
- När vi har frågat de stora fastighetsägarna efter cirka 2 000 kvadratmeter i centrala Stockholm har det inte varit helt enkelt, det har varit ett väldigt litet utbud av sådana lokaler. Därför känns det bra att vi nu har fått klart med Nordstjernan, säger Niklas Alm, kommunikationschef på Newsec.

Newsec, Niam och Datscha flyttar alltså in i Nordstjernanhuset, Språkmästaren 5, på Stureplan 3 (mellan Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatan) nu till hösten.
- Vi är jättenöjda, det här är yteffektiva och ändamålsenliga lokaler och en central adress. Dessutom kommer kostnaden per arbetsplats att sjunka markant samtidigt som vi har utrymme för planerad expansion, säger Niklas Alm.

I samband med flytten kommer Newsec också att göra en översyn av sin grafiska profil.

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige