Image

Stronghold i undersökningssatsning

Bolag Medarbetarindex är ett offentligt index där företag i branschen kan se hur de ligger till mot sina konkurrenter avseende till exempel motivation, ledarskap och employer branding. Bakom satsningen står bland andra Stronghold Invest.
Publicerad den 15 Februari 2013

I vår genomförs den första mätningen avseende medarbetarnas trivsel och utvecklingsmöjligheter i fastighetsbranschen. I undersökningarna kombineras ett standardiserat frågebatteri med företagsspecifika valmöjligheter. Resultaten ger företagsledningen branschspecifika analyser och nya perspektiv utanför den egna organisationen, samt en väldefinierad implementeringsplan som ska bidra till att skapa en än mer konkurrenskraftig verksamhet.

Fastighetsbranschen möter en allt hårdare konkurrens om kompetent personal. Jag är övertygad om att Medarbetarindex framöver kommer att fylla en viktig funktion då möjlighet nu ges att mäta sig mot andra företag i branschen, säger Pia Carlberg som tillsammans med Stronghold Invest och Resolvia grundat Medarbetarindex.

Försäljningsansvarig för Medarbetarindex är Henrik Rockler med erfarenhet från bland andra Colliers och Datscha.

För närvarande har bland andra Colliers, Sigtunahem, Newsec och Datscha tecknat avtal.
Stronghold äger bland andra Newsec, Datscha och Niam.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige