Image

Strabag rekryterar vd från NCC

Karriär Efter 14 år på NCC blir Niclas Melander vd för Strabag Sverige AB.
Publicerad den 17 December 2015
Niclas Melander. Bild: Strabag
Niclas Melander.

- Jag är mycket nöjd med rekryteringen av Niclas Melander till posten som vd för Strabag Sverige AB. Niclas kommer in med ny energi och han känner branschen väl och har den erfarenhet som krävs för att med ett förnyat fokus ta Strabag till nya nivåer i Sverige, säger Jens-Henrik Stilhoff Nicolaisen, styrelseordförande i Strabag Sverige AB.

- Jag ser fram emot att börja på Strabag och det ska bli en spännande utmaning att fortsätta arbetet med att bygga upp den svenska verksamheten i en internationell koncern med starka finanser och entreprenörsanda. Jag kommer att, tillsammans med CFO Thomas Milton och en ny svensk ledningsgrupp, fortsätta arbetet med utveckling och vitalisering av verksamheten i Sverige, säger Niclas Melander.

Niclas Melander har arbetat i ledande nyckelpositioner i NCC i sammanlagt 14 år, bland annat som miljöchef och chef för affärsutveckling och nu senast som regionchef och ansvarig för boendeutveckling i NCC Boende region Riks.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige