Image
Susanne Åhlén, Peter Wågström, Johan Lindholm, Mona Finnström, Niklas Wykman och Irene Wennemo möts i ett samtal om kompetens- och integrationsutmaningen på Fastighetsdagarna den 23-24 januari.
Susanne Åhlén, Peter Wågström, Johan Lindholm, Mona Finnström, Niklas Wykman och Irene Wennemo möts i ett samtal om kompetens- och integrationsutmaningen på Fastighetsdagarna den 23-24 januari.

Stort runda bordssamtal: Kompetens- och integrationsutmaningen

Fastighetsdagarna På toppmötet Fastighetsdagarna 23-24 januari (Elite Hotel Marina Tower i Stockholm) möts en mycket kunnig panel i ett stort runda bordssamtal om en av de stora ödesfrågorna inför framtiden: kompetens- och integrationsutmaningen.
Publicerad den 13 Januari 2017

Samtidigt som det planeras för mängder av nya bostäder och stora infrastruktursatsningar framöver råder det kompetensbrist inom stora delar av samhällsbyggnadssektorn. Kompetensbristen pekas allt oftare ut som byggsektorns stora flaskhals. Vilka ska förverkliga de stora planerna? Hur ska fler lockas till branschen? De nyanlända och i viss mån de yngre är en alldeles för outnyttjad resurs i dagens Sverige. Samtidigt går snabbspårssatsningen i fastighetsbranschen trögt. Vad görs och vad måste göras framöver?
I ovan panelsamtal möts Irene Wennemo, statssekreterare under arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S), Niklas Wykman (M), riksdagsledamot, Peter Wågström, koncernchef, NCC, Johan Lindholm, förbundsordförande, Byggnads, Mona Finnström, vd, Fastigo, Susanne Åhlén, vd, Fasticon kompetens.

Du anmäler dig till Fastighetsdagarna här! (Anmälan stänger nu på tisdag)

Här hittar du hela programmet.

Fastighetsdagarna är ett seminarium och en mötesplats för top management inom den svenska fastighetsbranschen. Seminariet håller på hela måndagen den 23 januari, fortsätter på tisdagen, och avslutas vid elvatiden på tisdagens förmiddag.

På måndagskvällen blir det en gemensam middag med stjärntalaren Magnus Lindkvist som middagstalare.

Seminariet leds av tv-personligheten Malou von Sivers, som har EY:s Ingemar Rindstig som sidekick/expertkommentator.

Bland de övriga talarna märks bland andra Rutger Arnhult, Sven-Olof Johansson, Urban Edenström, Biljana Pehrsson, Hans Brun, Pär Holmgren och Annika Winsth.

Partners är Fasticon Kompetens, Fenistra, Link Arkitektur och Newsec.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsdagarna

Var: Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

När: Den 23-24 januari (registrering och frukostmingel från 8.15 på måndagen, avslutas på tisdagens förmiddag).

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsdagarna är ett exklusivt toppnivåmöte med spa, middag med middagstalare, övernattning och konferens där du blir uppdaterad på branschens stora framtidsfrågor.

Det handlar om en perfekt kombination av kunskapsbyggande som hjälper dig ta rätt beslut i framtiden och nätverkande med nyckelpersoner i branschen.

Efter första dagens seminarium väntar ett par timmars avkoppling med spa och relax innan det är dags för en gemensam middag, då vi lyssnar till futurologen och inspiratören Magnus Lindkvist – en av Sveriges bästa och mest eftertraktade talare.

Efter en god natts sömn på hotellet fortsätter seminariet på tisdagen, och avslutas på tisdagens förmiddag.

Fastighetsdagarna är den perfekta starten på fastighetsåret 2017 för beslutsfattarna i branschen.

Fastighetsdagarna arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt som även arrangerar Fastighetsmarknadsdagen Stockholm, Fastighetsmarknadsdagen Östergötland, Lokalmarknadsdagen Göteborg, Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Fastighetsmarknadsdagen Uppsala, Fastighetskvinnan, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, Fastighetsmarknadsdagen Öresund, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:

 

 

 

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY