Image

Stort kontrakt med restaurang- och nöjesaktör i Vällingby

Uthyrning Svenska Bostäder-ägda Vällingby City har, genom Newsec, tecknat avtal om 2 546 kvadratmeter med Local Market Group som öppnar restaurang med nöjesutbud i Vällingehus.
Publicerad den 7 Juli 2016
The Local Market Group öppnar en Gnarly-restaurang i Vällingbyhus. Bild: Vällingby City
The Local Market Group öppnar en Gnarly-restaurang i Vällingbyhus.

- Idag är jag extra stolt att meddela att vi har kommit överens med en stark aktör som kommer att förhöja restaurangutbudet rejält i Vällingby, säger Rikard Lindegren, centrumchef på Vällingby City.

Hösten 2017 öppnar "The Gnarly Market" sina dörrar i Vällingby. The Gnarly Market är en vidareutveckling av det amerikanska västkustköket Gnarly Burger som har två restauranger i centrala Stockholm. Nya Gnarly Market kommer att bli en restaurang med fokus på god och vällagad amerikansk och italiensk mat i ett nytt, lekfullt och spännande koncept. Roliga aktiviteter för stora som små blir en central del i verksamheten.

Vd Jani Lindblad säger:
- Att få skapa en ny destination i Vällingby med fokus på god mat, trivsel och roliga aktiviteter som exempelvis bowling känns jättespännande. Vällingby är en stadsdel i stark tillväxt och vi är mycket glada över att få vara en del av denna process.

Newsec har sedan 2012 arbetat tillsammans med fastighetsägaren Svenska Bostäder med en långsiktig masterplan för att utveckla både handels- och serviceutbudet i Vällingby City.

- Detta är en stor pusselbit och en viktig hörnsten i vårt arbete med att utveckla Vällingby City, säger centrumchef Rikard Lindegren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige