Image

Stort hotellbråk blossar upp i Örebro

JURIDIK Nu kan det vara stopp för Entré Hotels hotellbygge i centrala Örebro. Anledningen är att konkurrenten Elite Hotel har begärt bolaget i konkurs.
Publicerad den 21 Oktober 2008

Samtidigt kommer det signaler om att konkursförhandlingen ska skjutas upp.
- Jag tror inte det blir någon förhandling på tisdag. Vi är av den bestämda uppfattningen att fortsätta driva en process mot Entré Hotels, säger Håkan Bergström, hotellchef vid Elite Stora Hotellet i Örebro till Nerikes Allehanda.

Enligt tidningen är det totalt tio underleverantörer som har fordringar på Entré Hotels.
- Jag känner till de här fordringarna. Jag vet inte vad som hänt med dessa krav. Jag tror inte de är betalade, säger Johan Hjortsberg som företräder Entré Hotels till Nerikes Allehanda.

I värsta fall kan det hela leda till att Entré Hotels planerade hotellbygge i centrala Örebro stoppas.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige