Image

Största hyresgästen i Frösunda Strand förlänger

Uthyrning Nordier och SAS har nu gjort klart med den största hyresgästen i Frösunda Strand, IT-företaget CSC, om att förnya sitt kontor och förlänga kontraktet med sju år.
Publicerad den 16 September 2011

Det nya avtalet i Frösunda Strand, SAS gamla huvudkontor i Solna, omfattar 5 500 kvadratmeter.

Genom att SAS har flyttat till Arlanda friställdes ytor som nu gör det möjligt för CSC att föra samman organisationen på två hela intilliggande våningsplan, och ett nytt huvudkontor skapas.

- Frösunda Strand är en mycket speciell fastighet som fyller våra behov på ett alldeles utmärkt sätt. Frösunda Strand erbjuder en bra känsla och fantastisk service som uppskattas av alla medarbetare, säger CSC:s vd Karin Schreil-Jonsson.

- Att Frösunda Strand dessutom ligger i en nationalstadspark invid Brunnsviken, är en fördel då många av våra medarbetare, i linje med vår friskvårdspolicy, utnyttjar möjligheten till motion. Det är också ett plus att Frösunda Strand har nära access till både Arlanda och Stockholm City med gott om parkering för kunder och besökare.

Frösunda Strand byggdes under andra hälften av 80-talet och har fungerat som huvudkontor för SAS fram till 2010. I huset finns idag ett dussintal andra hyresgäster förutom CSC, bland annat Merck, Johnson & Johnson, Lufthansa, Enaco och Servier.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige