Image

Största butiksuthyrningen i Stockholm på tio år

UTHYRNING Clas Ohlson har tecknat hyresavtal omfattande 7 300 kvadratmeter och flyttar in i fastigheten Klara Zenit på Drottninggatan i centrala Stockholm som ägs av det tyska bolaget CRI, CommerzReal Investmentgesellschaft mbH.
Publicerad den 1 April 2010

Jones Lang LaSalle har varit rådgivare i uthyrningen i det gemensamma uppdraget där också DTZ ingått.

- Vi är väldigt glada att kunna knyta ett så starkt och expansivt företag som Clas Ohlson till fastigheten och området. CRI som är en långsiktig och stabil ägare är också mycket nöjda över att få in ytterligare ett välkänt varumärke. Drottninggatan är en av de mest trafikerade gatorna i hela Norden och vi är övertygade om att Clas Ohlson kommer att vara framgångsrika med denna satsning och det nya butikskonceptet, säger Antony Pastiroff ansvarig för retailuthyrningen på Jones Lang LaSalle.

Clas Ohlson planerar att öppna butiken i Klara Zenit, Drottninggatan 53 någon gång under hösten 2010 efter det att ombyggnadsarbeten och hyresgästanpassningar är utförda. De blir grannar till bland annat H&M, KappAhl, Brothers & Sisters, Stadium, Din Sko och Indiska.

Sedan år 2003 förvaltar Jones Lang LaSalle fastigheten Klara Zenit på uppdrag av CRI.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige